Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Automatische draaideuren

Uw draaideur automatiseren?

Bestaand en nieuw: vrijwel alle deuren zijn te automatiseren. De compacte en krachtige automatische draaideuren van Entree Service zijn geruisloos en hebben een mooie compacte afwerking. Tevens hebben onze draaideuren een lange levensduur.Uw huidige (automatische) deur, een glazen deur of dubbele deur verder automatiseren? De krachtige deurautomaat is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buiten draaideuren tot 250kg. De automatische deurautomaat opent door een nader te bepalen openingsmethode (drukknop bedraad of draadloos, afstandsbediening, sleutelschakelaar, sensor etc.). Na een gewenste instelbare tijd wordt de automatische deur geruisloos gesloten.

Mogelijkheden van draaideuren bij Entree Service B.V.

Uw automatische deur vergrendelen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een elektrische sluitplaat, een elektromagneet of een elektronische meerpuntsvergrendeling zijn hiervoor geschikte mogelijkheden. De automatische draaideuren zijn te koppelen aan nieuwe en bestaande toegangscontrole systemen zoals kaartlezers en intercomsystemen. Functies zoals openings- en sluitsnelheid, sluitkracht en openhoud tijd kunnen in de deurautomaat worden ingesteld. Zoals alle automatische deuren in ons assortiment is ook de draaideurautomaat zeer energiezuinig. Alleen noodzakelijke energie wordt verbruikt.

Onze kernwaarden

Kiest u voor de service van ons bedrijf, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Wij bieden u allround dienstverlening en expertise in dienstverlening. Automatische deuren, systemen voor poorten en nieuwe draaideuren voor in de winkel: voor zowel klanten en particulieren staan wij klaar. Daarbij hanteren wij altijd een aantal mooie kernwaarden:

  • 24/7 bereikbaar
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Voor service en onderhoud
  • Alles volgens geldende veiligheidseisen
  • Productie, levering en installatie in eigen beheer

Functioneel & esthetisch

Naast de functionele eigenschappen van de automatische draaideur, is in veel gevallen uitstraling natuurlijk ook van belang. Voorbijgangers en in- en uitlopend publiek zullen ook waarde hechten aan een verzorgde look en feel. Ook op dit gebied is er veel mogelijk bij Entree Service B.V. Maak uw wensen gerust kenbaar, dan spelen wij hierop in met ons uitgebreide assortiment!

Vraag ons om advies!

Wilt u meer weten over onze deursystemen en bent u op zoek naar passend advies voor bijvoorbeeld uw bedrijfspand? Vraag dan eens een offerte aan bel ons op telefoonnummer 0318-745022 voor vragen over onze automatische draaideuren!

BEL GRATIS