Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Maatwerk

Elke te plaatsen elektrische schuifdeur is maatwerk.

Dat het plaatsen van een elektrische schuifdeur elke keer weer maatwerk is, is iets waar we als ervaren installatiebedrijf allang niet meer van opkijken. Elk pand waar we een automatische schuifdeur plaatsen heeft zo z’n eigen mogelijkheden en beperkingen. Reden temeer om uiterst zorgvuldig te werk te gaan. Die zorgvuldige aanpak start al op het moment dat u contact met ons opneemt om de verschillende mogelijkheden van een schuifdeursysteem met ons door te spreken. Graag komen we bij uw onderneming of organisatie ter plekke inventariseren hoe we u van een perfect elektrische schuifdeur kunnen voorzien die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

Laat uw pand snel en zorgvuldig voorzien van een elektrische schuifdeur.

Omdat Entree Service een betrekkelijk kleine organisatie is, kunnen we op basis van die inventarisatie rap schakelen en u snel een passend aanbod doen. Gaat u daarmee akkoord, dan zal het u opvallen dat we op het vlak van het plaatsen van de nieuwe automatische toegangsdeuren de vaart er goed inhouden. Aangezien ons bedrijf al meer dan dertig jaar bestaat, is er ongelooflijk veel vakkennis opgebouwd. Dit vertaalt zich in een secure installatie waarbij u zo kort mogelijk ’in de rommel’ zit.

Entree Service biedt meer dan alleen maar een elektrische schuifdeur.

Overigens zijn we niet alleen specialisten in schuifdeursystemen. We kunnen ook automatisch werkende draaideuren plaatsen of zelfs reeds bestaande deuren in uw pand van elektronica voorzien, zodat ook deze in het vervolg automatisch voor u open en dicht gaan. Tenslotte kunt u bij ons ook een slagboom kopen, zodat we gerust kunnen stellen dat we een universele aanbieder zijn op het gebied van automatische toegang.

Internationale symbool voor toegang.
regelhulp.nl [LOGO]
BEL GRATIS