Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Vervangingssets

Wat is een vervangingsset voor automatische deuren?

Een vervangingsset of opwaardeerset vervangt de belangrijkste onderdelen van een schuifdeur aandrijving (motor,besturing, accu’s,  ect.). De vervangingsset wordt geleverd met montagebeugels, zodat deze snel is in te bouwen, zonder al te veel moeite,  in de bestaande schuifdeur aandrijvingen waarvan de originele onderdelen niet meer te verkrijgen zijn of te duur geworden zijn.

Waarom een vervangingsset?

De vervangingsset is ideaal wanneer het originele merk onderdeel defect is of wanneer het niet economisch is om te repareren, maar de wielen en profielen e.d. nog in een goede staat verkeren.
En nog een belangrijk aspect is dat u zou willen voldoen aan de EN16005 nieuwe regelgeving sind april 2013.
De vervangingset zorgt ervoor dat een schuifdeur aandrijving binnen enkele uren weer kan functioneren zonder al te veel inspanning, zonder de hele aandrijving te vervangen, wat ook vaak bouwkundige kosten met zich mee draagt.

Voorbeelden

  • Het originele onderdeel is niet meer te verkrijgen.
  • Het originele onderdeel is vele malen te duur geworden t.o.v. een vervangingsset.
  • De originele leverancier is niet meer te achterhalen.
  • Wanneer je wil voldoen aan de huidige veiligheidseisen van deze tijd.
  • De originele onderdelen voldoen niet aan de eisen waar het voor bedoeld is.

Wanneer zou je een vervangingsset niet moeten toepassen?

Je moet een vervangingsset niet toepassen wanneer de loopwielen en/of loopvlak van de wielen, ophangingen en beugels niet meer in een goede staat verkeren en deze niet meer te vervangen zijn. Dan zou de beste oplossing een nieuwe aandrijving kunnen zijn om een jaren lange goede werking van de aandrijving te garanderen.

BEL GRATIS