Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Winkeldeur

Specialist in deursystemen nodig?

Bent u eigenaar van een winkel en wilt u een nieuwe winkeldeur aanschaffen? Dan schakelt u natuurlijk een specialist in! Een specialist zoals u die vindt in Entree Service B.V. Wij zijn expert op het gebied van (automatische) deursystemen en kunnen u van A tot Z helpen bij de levering en montage/installatie van uw nieuwe winkeldeur. Doordat wij productie en montage geheel in eigen beheer hebben, heeft u altijd een vast aanspreekpunt en kunnen wij u volledig van dienst zijn. Graag denken wij met u mee en geven wij u passend en professioneel advies, zodat u (en uw klanten!) kunt genieten van de nieuwe winkeldeur.

Creëer een verzorgde indruk

De gevel en winkeldeur bepalen voor een groot deel de indruk van voorbijgangers en potentiële klanten. Gaat u zelf maar eens na: een schone, verzorgde winkeldeur en -pui met een open en transparante look geven algauw een meer positieve indruk dan een oude, slecht onderhouden gevel. Dit kan ook het verschil betekenen tussen een aankoop of geen aankoop in uw winkel. Entree Service is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in het plaatsen van deuren en systemen om de entree van winkels en bedrijven een mooie uitstraling te geven.

Eisen aan een winkeldeur

Een winkelpand heeft naast de behoefte van een mooie uitstraling, natuurlijk ook andere eisen. Door een winkeldeur wordt veel gelopen, gaat veel open en dicht en heeft ook eisen wat betreft isolatie en geluid. Entree Service B.V. komt graag bij u langs om uw situatie en wensen te beoordelen en geeft op basis daarvan passend advies voor uw nieuwe winkeldeur.

De kwaliteiten van Entree Service B.V.

Doordat wij een kleinschalige onderneming zijn, kunnen wij het oog op het handhaven van kwaliteit houden. Inmiddels hebben wij al vele ondernemingen en particulieren van nieuwe deuren, deursystemen en accessoires mogen voorzien. Hieronder leest u een aantal van onze sterke punten, welke ons tot specialist maken:

  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar
  • Wij hebben productie, levering en montage in eigen beheer
  • Wij staan ook voor storingen en spoed voor u klaar
  • Wij werken altijd volgens de geldende veiligheidseisen
  • Wij zijn scherp geprijsd

Afspraak maken?

Wilt u dat wij een afspraak met u maken om het eens over de mogelijkheden te hebben? Bel ons dan op telefoonnummer 0318 745022 of mail naar: info@entreeservice.nl. Ook voor uw nieuwe winkeldeur bent u bij Entree Service B.V. aan het juiste adres!

BEL GRATIS