Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Tourniquetdeuren

Duurzame deursystemen

Tourniquetdeuren passen ontzettend goed bij het duurzame streven van veel bedrijven. Ze regelen namelijk de verkeersstroom op zo’n manier dat de binnen- en buitenlucht van elkaar gescheiden blijven. Zo kunt u er zeker van zijn dat de warmte van binnen ook daadwerkelijk binnen blijft. Duurzaamheid staat bij Entree Service B.V. hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het milieu. Zo maken wij bij het monteren en vervangen van tourniquetdeuren zoveel mogelijk gebruik van bestaande producten en materialen om onnodig afval tegen te gaan. Lees op deze pagina meer over onze tourniquetdeuren en vraag gerust eens om een vrijblijvende offerte.

Ervaring in tourniquetdeuren

Entree Service B.V. heeft reeds 32 jaar ervaring in de branche van tourniquetdeuren. Onze ervaren monteurs hebben door de jaren heen de nodige vakkennis verzameld om u zo goed mogelijk te helpen bij het plaatsen, het vervangen en het onderhouden van tourniquetdeuren. Wij streven er naar om onze klanten tevreden te houden met behulp van onze snelle service en creatieve oplossingen die werken. U kunt ons 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken voor meer informatie en het maken van een afspraak. Zo weet u zeker dat u op ieder moment van de dag uw problemen rondom een tourniquetdeur kan oplossen.

Comfortabel en exclusief

Automatische draaideuren zijn niet alleen comfortabel, ze stralen ook een bepaalde exclusiviteit uit. Hoe luxe is het immers dat tourniquetdeuren open gaan zonder dat u daar wat voor hoeft te doen? Heeft u interesse in een van onze vele kwalitatieve tourniquetdeuren? Onze monteurs komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en het monteren van een dergelijke deur. Neem vandaag nog contact op met Entree Service B.V. voor meer informatie.

De werkzaamheden van Entree Service B.V.

Entree Service B.V. streeft dag in dag uit naar kwaliteit en perfectie. Dit zorgt ervoor dat we keer op keer mooie projecten kunnen realiseren. U kunt bij ons uitstekend terecht voor onder andere:

  • Passend advies
  • Op maat gemaakte deursystemen
  • Montage en installatie
  • Spoedhulp in geval van problemen
  • Onderhoud

Meer informatie? Neem contact op!

Wenst u meer informatie over onze deursystemen? Neem dan contact op met Entree Service! Bel ons op telefoonnummer: 0318 745022 of stuur een e-mail naar: info@entreeservice.nl. Graag overhandigen wij u passende informatie over onder andere onze tourniquetdeuren!

BEL GRATIS