Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Tourniquet draaideur

Toe aan een geordende verkeersstroom?

Een tourniquet draaideur is een van de meest veelzijdige draaideuren die er bestaat. Het is niet voor niets zo dat men deze draaideur in het dagelijkse leven ontzettend vaak tegenkomt. Daarnaast past een tourniquet draaideur ontzettend goed bij het duurzame streven van veel bedrijven. Ze regelen namelijk de verkeersstroom op zo’n manier dat de binnen- en buitenlucht van elkaar gescheiden blijven. Zo kunt u er zeker van zijn dat de warmte van binnen ook daadwerkelijk binnen blijft. En de kou uiteraard buiten. Duurzaamheid staat bij Entree Service B.V. hoog in het vaandel. Zo maken wij bij het monteren en vervangen van een tourniquet draaideur zoveel mogelijk gebruik van bestaande materialen.

Kies voor een voordelige draaideur

Wij snappen dat u zoveel mogelijk wilt besparen op een tourniquet draaideur. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk aan contacten en leveranciers opgebouwd. Ook ons aanbod is in de afgelopen jaren steeds ruimer geworden. Hierdoor kunnen wij u nu zeer veel en betaalbare tourniquet draaideuren leveren. De kwaliteit van deze tourniquet deuren is zeer hoogstaand. Het mooie van een tourniquet draaideur is dat deze precies ontworpen kan worden naar uw wens. Hierdoor kan deze perfect passen bij de uitstraling van uw bedrijf of instelling. Elke soort, vorm, maat en kleur is te selecteren. Daarnaast kunt u kiezen of u een handmatige of automatische bediening wilt. Ook meerdere deurvleugels zijn mogelijk. Welke wensen heeft u aangaande uw nieuwe deur?

Voordelen van een tourniquet draaideur

Een tourniquet draaideur levert u vele voordelen op. Hierbij een selectie uit het grote scala van positieve punten. Uw deur is:

  • Duurzaam
  • Eenvoudig te reinigen
  • Eventueel inbraakwerend
  • Voorzien van LED-verlichting
  • Zeer persoonlijk te ontwerpen

Kies voor goede service aan uw draaideur

Entree Service B.V. is misschien niet het grootste bedrijf rondom een draaideur. We zijn echter wel het beste bedrijf op dit vakgebied. Waarom? Heel logisch: onze deskundigen hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring. In die jaren hebben zij de nodige vakkennis en ervaring opgedaan rondom het leveren en monteren van een betaalbare deuren. Daarnaast zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar, zodat u optimaal kunt genieten van onze kwalitatieve service. Neem vandaag nog contact met Entree Service B.V. op via info@entreeservice.nl of 06 55146772. Of vraag een offerte aan voor een tourniquet draaideur.

BEL GRATIS