Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Tourniquet deuren

Energiebesparende deuren

Tourniquet deuren passen perfect in het huidige duurzame streven van de maatschappij. Het is de eerste automatische draaideur die energie bespaart. Deze tourniquet deuren zorgen ervoor dat de warmte binnen een gebouw blijft en de kou buiten blijft. Entree Service B.V. vindt duurzaamheid een belangrijke factor bij het leveren en monteren van deuren volgens het tourniquet systeem. Zo maken wij gebruik van zoveel mogelijk bestaande producten en materialen om deze tourniquet deuren te vervaardigen. Dit doen wij om onnodig afval tegen te gaan. Lees verder om meer te weten te komen over onze tourniquet deuren.

Onze deuren zijn betaalbaar

Wij snappen dat men zoveel mogelijk wil besparen op een tourniquet deur. Omdat we door de jaren heen een groot netwerk en dito voorraad hebben opgebouwd, kunnen wij betaalbare varianten leveren. Wij doen er alles aan om tourniquet deuren zo goed mogelijk bij uw bedrijf te laten passen. Daarom kunnen we ze leveren in diverse soorten, vormen, maten en kleuren. Ook kunt u kiezen voor een handmatige of automatische bediening. Ook bieden wij opties met meerdere deurvleugels aan. Heeft u interesse in deze producten? Neem dan vandaag nog contact op met Entree Service B.V. voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Voordelen van een tourniquet deur

Een tourniquet deur biedt u vele voordelen. Wij sommen enkele hiervan graag voor u op. Onze producten zijn:

  • Duurzaam en eenvoudig te reinigen
  • Voorzien van energiezuinige LED-verlichting
  • Aan te passen aan het ontwerp van uw gebouw
  • Eventueel te bestellen in inbraakwerende uitvoering
  • Voorzien van drie of vier inklapbare of opvouwbare vleugels

Waarom tourniquet deuren kopen bij Entree Service?

Entree Service B.V. is specialist in automatische deuren. We verzorgen het demonteren, monteren, installeren en programmeren uw draaideur of schuifdeur en tourniquet deuren. Ook de bedrading, elektriciteitsvoorziening en afwerking aan de binnenkant regelen wij. Wij bieden tevens uitvoerige service, onderhoud en reparaties aan. Daardoor vindt u in ons uw complete partner aangaande schuif- en/of draaideuren, snelloopdeuren, schuifhekken, draaihekken en slagboominstallaties. Neem contact met ons op!

Benader ons voor uw nieuwe deur

Interesse in onze tourniquet deuren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heeft u specifieke vragen over onze producten, service of werkwijze? Dan kunt u ons mailen via info@entreeservice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken via telefoonnummer 06 55146772. Kijk gerust even rond in onze collectie schuif- en draaideuren. Wij helpen u graag aan de juiste tourniquet deuren.

BEL GRATIS