Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Toegangscontrole

Meer veiligheid

De juiste toegangscontrole is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Neem bijvoorbeeld zorginstellingen of justitie. Op dergelijke plekken is het erg fijn, handig en vaak zelfs noodzakelijk om een gedegen toegangscontrole te hebben. Veel bedrijven maken er tegenwoordig gebruik van zodat ze precies weten wie er naar binnen en wie er naar buiten gaat bij hun bedrijf. Entree Service B.V. vindt veiligheid enorm belangrijk. Daarom kunt u voor de het leveren en laten monteren van de nodige toegangscontrole terecht bij Entree Service B.V.

Een toegangscontrole levert extra inzicht

Waar bent u precies naar op zoek? Wat voor soort toegangscontrole past het best bij uw bedrijf? En wat wilt u bereiken met de toegangscontrole? Onze deskundigen hebben reeds 32 jaar ervaring met het plaatsen van de juiste toegangscontrole. Zo weten zij precies de ins en outs van dergelijke systemen. Schroom dus niet om advies te vragen bij een van onze monteurs. We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor het opvragen van informatie en het maken van een afspraak. U kunt ons te allen tijde bereiken voor het maken van een afspraak. Entree Service B.V. biedt u uitgebreide service, actuele kennis en gedegen, gebruiksvriendelijke producten. Bent u hier benieuwd naar? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Vele voordelen

Graag sommen wij enkele voordelen voor u op als u kiest voor een controlerend systeem. U geniet met zo’n systeem van:

  • Meer inzicht en overzicht wat betreft de aan- en afwezigen
  • Automatische registratie over wie er aan- en afwezig is
  • Extra beveiliging van uw pand of locatie
  • Toegangsmogelijkheden op afstand
  • Beveiliging precies naar uw wens

Bestel uw systeem vandaag nog

Onze monteurs vertellen u graag uitgebreid over de voor- en nadelen van de verschillende soorten toegangscontrole. Wij vinden het belangrijk om bij het produceren van een systeem zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande producten. Op deze manier wordt onnodig afval tegengegaan en stimuleren we duurzaamheid. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw systeem niet alleen veilig, maar ook nog eens goed voor het milieu is. Bestel vandaag nog uw systeem door contact met Entree Service B.V. op te nemen. Dit kan via info@entreeservice.nl of 06 55146772. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een toegangscontrole.

BEL GRATIS