Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Slagboom

Laat ongenode gasten buiten

Dé specialist voor een goede slagboom is Entree Service B.V. Met maar liefst 32 jaar ervaring garanderen we u een service van de hoogste kwaliteit. Vanaf het eerste contact tot aan de montage en het uitvoerige onderhoud. Entree Service B.V. biedt slagbomen van diverse merken en in verschillende vormen, maten en kleuren aan. Onze ervaren monteurs hebben door de jaren heen de nodige vakkennis opgedaan om een slagboom zo effectief en snel mogelijk te kunnen plaatsen. Wilt u meer informatie over slagbomen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag aan de juiste slagboom.

Waarvoor dient een slagboom?

Een slagboom is handig, en vaak zelfs noodzakelijk, op locaties waar een snelle, gecontroleerde toegang vereist is. Zowel parkeergarages als bedrijventerreinen worden eenvoudig afgesloten met een slagboom. Slagbomen maken het mogelijk enkel geoorloofden toegang te verschaffen. U wilt na het laten aanbrengen van een slagboom uiteraard wel een vlotte doorstroom van auto’s behouden. Kies in dat geval voor een product van Entree Service B.V. Maar welk product is voor uw locatie het meest geschikt? Er komt nogal wat kijken bij het uitkiezen van de juiste slagboom. Weet u nog niet welke variant het beste past bij uw pand of locatie? Onze monteurs vertellen u graag uitgebreid over de verschillende soorten slagbomen. Wij vinden het belangrijk om bij het produceren van slagbomen zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande producten. Op deze manier wordt onnodig afval tegengegaan.

Vijf voordelen

Het laten installeren van slagbomen is een erg verstandig besluit. Met onze slagbomen geniet u van de volgende vijf voordelen:

  1. Grotere veiligheid
  2. Geschikt voor jarenlang gebruik
  3. Minimaal onderhoud
  4. Diverse uitbreidingsopties (licht, toegangscontrole systeem)
  5. Op maat bestelbaar

Contactmogelijkheden

De specialisten van Entree Service B.V. vinden het belangrijk dat klanten op ieder moment van de dag geholpen kunnen worden bij het aanschaffen en/of het monteren van een slagboom. Heeft u zelf de nodige kennis in huis om onze producten eigenhandig te monteren? Dan geven we u bij de levering graag wat advies. Wilt u de gehele montage aan ons overlaten? Dan kan dat uiteraard ook. Wij zorgen dat alles perfect en keurig afgewerkt geïnstalleerd wordt. Mail ons via info@entreeservice.nl of bel naar 06 55146772. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie aangaande uw nieuwe slagboom.

BEL GRATIS