Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Schuifdeursysteem

Verschillende mogelijkheden bij Entree Service B.V.

Bent u op zoek naar een passend schuifdeursysteem, maar weet u niet precies wat de verschillende mogelijkheden op dat vlak zijn? Entree Service scheept u in dat geval niet af met een stapeltje brochures. We nemen daarentegen graag de tijd om uw onderneming of instelling te bezoeken, zodat we u ter plekke kunnen uitleggen welke mogelijkheden en beperkingen in uw pand aanwezig zijn voor wat betreft het plaatsen van automatische schuifdeuren. In dat kader is het dan ook niet ondenkbaar dat we u uiteindelijk een automatische draaideur in plaats van een schuifdeursysteem adviseren.

Experts in het snel en vakkundig plaatsen van een schuifdeursysteem

Bent u tevreden over de door ons verstrekte informatie en offerte, dan kunnen we razendsnel tot actie overgaan. De onderlinge lijntjes binnen ons bedrijf zijn aangenaam kort, zodat we rap kunnen schakelen om het installatieproces op te starten. Maakt u zich daarbij overigens geen zorgen dat we van het installeren van uw schuifdeursysteem halfbakken kunst en vliegwerk maken. Op het moment dat we automatische deuren plaatsen gaan we uiterst secuur en gedegen te werk.

Uw schuifdeursysteem blijft optimaal werken dankzij periodiek onderhoud

Is het schuifdeursysteem eenmaal naar uw volle tevredenheid geplaatst, dan houden we ook daarna graag de vinger voor u aan de pols. Ook een schuifdeur ontkomt natuurlijk niet aan slijtage. Vandaar dat we onze klanten, bij wijze van aanvullende dienstverlening, een periodieke onderhoudsbeurt voor de geplaatste deuren bieden. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt meet een van onze medewerkers de elektronica van de deur door en vervangt hij de onderdelen die de eerste sporen van slijtage beginnen te vertonen.

De voordelen van een schuifdeursysteem van Entree Service

Graag zetten wij voor u op een rij waarom u de juiste keuze maakt wanneer u voor een van de systemen van Entree Service B.V. kiest:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professioneel advies
  • 24 uursservice
  • Jarenlange ervaring
  • Professionele vakmensen

Offerte aanvragen?

Wenst u meer informatie over een schuifdeursysteem? Welke functioneel, esthetisch is en gebruiksgemak met zich meebrengt? Vraag Entree Service B.V. om een vrijblijvende offerte voor uw schuifdeursysteem en bel nummer 0318 745022 of mail naar info@entreeservice.nl.

BEL GRATIS