Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Schuifdeuren

Praktisch en elegant

Schuifdeuren kunnen een uiterst praktische oplossing zijn als u in een deel van uw pand over weinig ruimte beschikt, maar deze toch af wilt kunnen sluiten. Ze worden door menigeen ook wel als elegant beschouwd. Als het dan ook nog eens om automatische schuifdeuren gaat, krijgt die praktische elegante toegang een extra dimensie waar menigeen mogelijk jaloers van wordt. Het bezit van een automatische schuifdeur geeft per slot van rekening overduidelijk aan dat u graag met uw tijd mee gaat. Bent u op zoek naar een dergelijk deursysteem? Dan bent u bij Entree Service B.V. aan het juiste adres. Op deze pagina leest u meer over onze mogelijkheden. Wenst u een vrijblijvende offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij u persoonlijk meer over ons assortiment kunnen vertellen.

Eerlijke en gedegen informatie voordat u schuifdeuren aanschaft

Om te voorkomen dat u uiteindelijk geen flater slaat met zo’n schuifdeursysteem, is het natuurlijk belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt, voordat u tot plaatsing over laat gaan. Wat dat betreft bent u bij Entree Service aan het juiste adres. We hebben ruim dertig jaar ervaring opgebouwd dankzij de installatie van allerlei verschillende soorten schuifdeuren. Vandaar dat we u dus op een gedegen en eerlijke wijze kunnen informeren over de haalbaarheid van alle schuifdeurverlangens die op uw lijstje staan. Doordat wij van productie tot montage alles in eigen beheer hebben, heeft u bij ons nooit te maken met lange levertijden. Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig. Verder bieden wij u:

  • Scherpe tarieven
  • Ervaren vakmensen
  • 24 Uursservice
  • Ruim assortiment
  • Onderhoudscontracten & service

Ook ons advies op het vlak van schuifdeuren is maatwerk

Daarbij gaan we overigens niet over één nacht ijs. Zo brengen we bijvoorbeeld het liefst pas een perfect advies uit als we de situatie ter plekke in uw pand hebben kunnen zien. Dat is mogelijk ook het moment waarop we u een alternatief en creatief idee aandragen. Bijvoorbeeld een geschiktere totaaloplossing voor de bewuste locatie Natuurlijk blijft u als klant ten aller tijde koning. Want ook nadat we de schuifdeuren vakkundig voor u hebben geplaatst, houden we graag de vinger aan de pols middels het preventieve onderhoud ervan.

Meer informatie over onze schuifdeuren?

Wilt u eens rond de tafel gaan met een van onze specialisten om te bekijken welk soort schuifdeuren er voor uw situatie geschikt zijn? Dat kan! Neem in dat geval contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0318 745022 en wij verschaffen u graag de informatie die u wenst over ons assortiment in schuifdeuren.

BEL GRATIS