Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Schuifdeur systeem

Een innovatief systeem

Bent u op zoek naar een mooie scheiding tussen ruimtes zoals een woonkamer en een keuken? Of heeft u voor uw bedrijf een goed schuifdeur systeem nodig zodat u optimaal gebruik kunt maken van twee zelfstandige ruimtes? Laat u dan adviseren door Entree Service B.V. Onze monteurs hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring met het adviseren, het plaatsen, het onderhouden en het repareren van schuifdeur systemen. Een schuifdeur is totaal anders dan een normale deur: door middel van het juiste schuifdeur systeem straalt het geheel meer luxe én comfort uit. Kies daarom vandaag nog voor een schuifdeur systeem van Entree Service B.V.

Kwaliteit voorop in schuifdeur systemen

Entree Service B.V. heeft door de jaren heen een grote voorraad van schuifdeur systemen opgebouwd. Waar u ook naar op zoek bent, ongeacht het merk, de kleur of de vorm, grote kans dat wij het voorradig hebben. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Entree Service B.V.: we maken zoveel mogelijk gebruik van bestaande materialen om onnodig afval tegen te gaan. Zo kunt u er van uitgaan dat uw systeem niet alleen een exclusieve look heeft, maar tevens goed is voor het milieu.

De voordelen van Entree Service B.V.

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor u bieden wij de volgende voordelen:

  • Producten en materialen van hoogwaardige kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar
  • Maatwerk
  • Meer dan 32 jaar ervaring
  • Professionele vakmensen in dienst

Bent u overtuigd? Vraag ons dan eens om een vrijblijvende offerte. Wij komen bij u langs om de situatie te beoordelen en geven u graag passend advies.

Praktisch en effectief

Een kwalitatief systeem is geluidloos, is goed afgewerkt en ziet er top uit. Dergelijke schuifdeuren worden vaak gebruikt in kamers waar men ruimte wilt besparen. Zo kunt u kiezen voor een deuren systeem in en voor een wand. Wij van Entree Service B.V. weten precies waar een dergelijk systeem aan moet voldoen. Onze monteurs hebben de juiste know how en weten voor ieder probleem rondom een schuifdeur een creatieve oplossing te verzinnen.

Neem gerust contact met ons op

We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Schroom bij interesse dus niet om contact op te nemen met Entree Service B.V. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0318 745022 of mailen naar: info@entreeservice.nl. Graag voorzien wij u van meer informatie zodat u uw schuifdeur systeem kan gaan aanschaffen!

BEL GRATIS