Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Reguliere draaideuren

Ontwikkeling in reguliere draaideuren

Draaideuren zijn natuurlijk geen nieuw fenomeen. Het concept om via dit soort draaideuren grotere stromen bezoekers doeltreffend in en uit onder andere bedrijfs- en winkelpanden te laten stromen is echter wel met z’n tijd meegegaan. In veel gevallen is tegenwoordig aan een automatische draaideur een bewegingsmelder gekoppeld die, de reguliere draaibeweging van de deur pas in gang zet als gebruikers in de buurt komen.

De elektronica in reguliere draaideuren voorkomt ongemakken

Het voordeel van een dergelijke detectie bij dit soort automatische deuren, zorgt er vaak voor dat letterlijk klem komen te zitten tussen een automatische draaideur eigenlijk uitgesloten is. Daarnaast kan dit type reguliere deur ook veelal op een dusdanige manier ingesteld worden, dat bezoekers in een langzamere tred uw pand moeten betreden zodra ze gebruik maken van de draaideuren. U zou dit laatstgenoemde zelfs in meerdere opzichten op kunnen vatten als een extra veiligheidsaspect van dit soort reguliere draaideuren. Ook het op afstand stil zetten van de draaideur kan in dat kader tot de mogelijkheden behoren.

Bespaar geld met energiezuinige draaideuren 

Vindt u het belangrijk om zuinig met energie om te springen, dan is een reguliere schuifdeur een prima aanvulling op uw totale bespaarplannen. Als u voor uw in- en uitgang kiest voor een reguliere draaideur, kan de koude lucht van buiten u binnen veel minder gemakkelijk bereiken, dan wanneer u bijvoorbeeld gebruik zou maken van schuifdeuren. Onze experts leggen u graag gedetailleerd uit welke voordelen onze reguliere draaideur biedt, ten opzichte van andere oplossingen.

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Entree Service B.V. door te bellen op nummer 0318 745022 en wij voorzien u van informatie over reguliere draaideuren.

BEL GRATIS