Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Elektrische slagboom

Voor een geordende toegang

Bent u op zoek naar een elektrische slagboom? Schakel dan de vakkundige specialisten van Entree Service B.V. in. Wij zijn al meer dan 32 jaar ervaren op het gebied van elektrische slagbomen. Wij bieden u de snelste service, het mooiste maatwerk en de hoogste kwaliteit. Wij zijn uw betrouwbare partner vanaf de eerste afspraak tot aan de montage en het eventuele onderhoud achteraf. Entree Service B.V. biedt elektrische slagbomen aan van diverse merken en in verschillende vormen, maten en kleuren. Wij leveren en monteren uw slagboom snel, correct en effectief. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een slagboom? Wij helpen u graag aan uw ideale elektrische slagboom.

Waarom kiezen voor een elektrische slagboom?

Een slagboom laten installeren bij uw bedrijfspand, instelling of gebied is een erg verstandig besluit. Ten eerste is het een handige manier om de geoorloofden eenvoudig toegang te verschaffen tot een pand of gebied. Ten tweede houdt u daardoor tegelijkertijd ongenode gasten buiten. Een derde voordeel is dat u de elektrische varianten uit kunt breiden met diverse opties. Wilt u bijvoorbeeld inzicht in wie uw pand of gebied betreedt of verlaat? Bestel dan slagbomen inclusief toegangscontrolesystemen. Is de locatie waar u de slagbomen wilt laten monteren niet altijd goed verlicht? Laat ons dan milieuvriendelijke LED-lampen installeren in uw slagboom. Bent u benieuwd naar alle uitbreidingsmogelijkheden van elektrische slagbomen? Neem dan contact met onze specialisten op. Zij wijzen u graag op al uw opties.

Dit biedt een slagboom u

Waarschijnlijk heeft u al een idee waarom u uw pand of gebied wilt afsluiten met slagbomen. Maar om u een nog beter beeld te geven van de vele positieve punten van slagbomen, sommen wij er graag nog even een paar voor u op:

  • U geniet van een veel grotere veiligheid
  • U kunt uw slagbomen jarenlang gebruiken
  • U hoeft ze vrijwel niet te onderhouden
  • U kunt ze uitbreiden met licht en een toegangscontrole
  • U kunt ze precies naar wens bestellen

Toe aan elektrische slagbomen?

Kortom, het is tijd voor automatische slagbomen. Laat u inspireren door een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Of stuur uw vraag of verzoek naar e-mailadres info@entreeservice.nl. Bellen mag naar 06 55146772. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over uw nieuwe elektrische slagboom.

BEL GRATIS