Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Elektrische schuifdeuren

U wilt uw bedrijf of instelling graag een moderne uitstraling geven. Logisch dus, dat u er tevens over denkt om uw toegang te voorzien van elektrische schuifdeuren. Als u zich na enige inventarisatie op dat vlak beseft dat er op het gebied van een elektrische schuifdeur heel veel verschillende mogelijkheden zijn, is het begrijpelijk dat u door al die verschillende informatie de draad kwijt raakt. U begint te twijfelen over wat voor uw situatie de beste oplossing zou kunnen zijn.

Gedegen advies op het vlak van elektrische schuifdeuren

Op dat moment kunt u het beste contact opnemen met Entree Service. We voorzien u graag van heldere en begrijpelijke informatie en geven u daarnaast een eerlijk advies op basis van uw wensenlijstje. Bij voorkeur bezoeken we uw onderneming of organisatie, zodat we ter plekke een goede indruk kunnen krijgen van de mogelijkheden en beperkingen voor het plaatsen van automatische schuifdeuren. Dergelijke systemen zijn per slot van rekening geen standaard bouwpakketten, maar vereisen nauwkeurig maatwerk. Elk gebouw is vanzelfsprekend anders.

Ook na het plaatsen van de elektrische schuifdeuren zijn we u graag van dienst

Bent u tevreden met het advies en het plaatsingsaanbod wat wij u doen, dan zorgen onze monteurs ervoor dat uw nieuwe schuifdeuren snel en vakkundig geïnstalleerd wordt. Net als voor alle andere producten, geldt ook voor elektrische schuifdeuren dat ze door het gebruik aan slijtage onderhevig zijn. Om te voorkomen dat u plotseling voor hoge kosten komt te staan als bij de schuifdeur na langdurig gebruik een defect optreedt, kunt u na plaatsing ook gebruik maken van ons periodieke onderhoudspakket.

BEL GRATIS