Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Draaideuren

Specialist in deuren nodig? Kies voor Entree!

Vandaag de dag zijn draaideuren niet meer weg te denken uit de samenleving. We komen ze overal tegen: in de bibliotheek, in winkels, in het ziekenhuis, in de bioscoop. Het valt bijna niet meer op dat er zoveel draaideuren worden gebruikt in het dagelijkse leven. Heeft u interesse in een dergelijke draaideur of meerdere draaideuren voor uw bedrijf of voor persoonlijk gebruik? Zoek dan niet verder: de monteurs van Entree Service B.V. geven u graag vrijblijvend advies voor een draaideur. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, het onderhouden en het repareren van draaideuren op een zo effectief en voordelig mogelijke manier.

Jaren ervaring in draaideuren

Onze professionals hebben reeds 32 jaar ervaring in het plaatsen van draaideuren. Door de jaren heen hebben ze dus de nodige kennis in het vak opgedaan. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat Entree Service B.V. misschien niet het grootste bedrijf in draaideuren is, maar zeker wel de beste van het land. Wij streven er naar om onze klanten tevreden te houden met behulp van onze snelle service en oplossingen die werken.

Eisen aan deursystemen

Er gelden natuurlijk wel bepaalde eisen aan dergelijke draaideuren- en systemen. Veiligheid is een belangrijk punt. U wilt toch liever niet dat een bezoeker vast komt te zitten tussen uw deur! Bij Entree Service B.V. bent u er echter van verzekerd dat u kwalitatief hoogwaardige producten in huis haalt, die stuk voor stuk voldoen aan alle eisen op veiligheidsgebied. Verder verzekeren wij u het volgende:

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Scherpe prijzen
  • Vakwerk
  • Snelle levering

Neem contact op

Wij begrijpen dat een probleem met draaideuren op ieder moment van de dag kan voorkomen. Daarom zijn wij voor onze klanten 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Heeft u zelf de kennis om een draaideur te monteren? Geen probleem: wij leveren graag de benodigdheden. Heeft u niet de juiste informatie? Dan monteren wij de deur voor u: met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we draaideuren op de juiste manier moeten monteren. Neem vandaag nog contact op met Entree Service B.V. voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0318-745022 voor vragen over nieuwe draaideuren.

BEL GRATIS