Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Draaideur

Oplossingen op maat

Bent u op zoek naar een ideale draaideur? Entree Service B.V. is uw leverancier voor draaideuren, elektrische deuren en alle typen automatische deuren. Wij hebben een grote voorraad en de nodige kennis om een splinternieuwe draaideur te leveren en te monteren. Vandaag de dag zijn draaideuren niet meer weg te denken in het straatbeeld. Loop maar eens door een winkelstraat en tel hoeveel draaideuren u ziet. Draaideuren bieden niet alleen de nodige comfort, maar stralen ook een bepaalde exclusiviteit uit. Daarnaast houdt zo’n deur de warmte binnen en de kou buiten. Neem contact op met Entree Service B.V. als u op zoek bent naar een draaideur voor uw pand!

De voordelen van een draaideur van Entree

Wij snappen dat u zoveel mogelijk wilt besparen op een draaideur. U wilt hier niet teveel voor betalen, u wilt er jarenlang zorgeloos gebruik van kunnen maken en u wenst zo min mogelijk belasting op het milieu te brengen met deze aanschaf. In dat geval bent u bij Entree Service B.V. aan het juiste adres. Omdat we door de jaren heen een groot netwerk en dito voorraad hebben opgebouwd, kunnen wij betaalbare draaideuren leveren zonder dat er aan kwaliteit verloren gaat. Dit komt omdat wij zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen. Duurzaamheid staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Ook kunt u jarenlang met een draaideur van ons vooruit. Enerzijds qua techniek, anderzijds qua vormgeving. Wij doen er alles aan om onze draaideuren zo goed mogelijk bij uw bedrijf te laten passen.

Altijd voor u beschikbaar

Heeft u hulp of informatie nodig? Omdat u problemen ondervindt aan of benieuwd bent naar uitbreidingsmogelijkheden voor uw draaideur? Neem dan contact op met onze service. Deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Of u nu midden in de nacht of overdag advies nodig heeft: één van onze ervaren monteurs staat u op ieder moment van de dag met plezier ter woord. Wij beschikken over de juiste kennis van diverse soorten materialen en merken en weten precies waar we mee werken. Zo weten wij alles over openingsmethoden. U kunt onder andere kiezen uit:

  • Bedraad
  • Draadloos
  • Afstandsbediening
  • Sleutelschakelaar
  • Sensor

Bestel nu!

Behoefte aan een draaideur? Bel naar 06 55146772, stuur een mail naar info@entreeservice.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij ons vindt u uw ideale draaideur.

BEL GRATIS