Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Deur automatisch sluiten

Snel, veilig en hygiënisch

Tegenwoordig zijn er verschillende modellen en mogelijkheden als u een deur zoekt die automatisch moet sluiten. Bent u op zoek naar een nieuwe deur omdat uw huidige deur niet meer automatisch sluit? Maak dan een afspraak met Entree Service B.V. Wij zijn specialist in automatische deuren, waarmee u uw deur automatisch kunt sluiten. Voor elk soort pand hebben wij de juiste deuren. Bedrijfspanden, zorginstellingen, winkels: iedereen weet ons ons te vinden als het om deuren gaat. Als u ons ervaren bedrijf inschakelt, dan kiest u voor een partner die zowel de levering als de montage en de service biedt. Voor snelle, veilige en hygiënische deuren. Wacht niet langer, maar benader ons vandaag nog via onderstaande contactgegevens.

Als u een deur op maat zoekt

Bent u al in het bezit van de juiste deuren, maar gaat het sluiten niet meer naar behoren? Zou dit automatisch moeten (deur automatisch sluiten), maar werkt dat niet mee optimaal? Laat onze vakmensen dan bij u ons langs komen. Zij zorgen ervoor dat uw deuren weer prima automatisch sluiten. Heeft u nog geen schuif-, snelrol- of draaideur? Maar wenst u er wel één of meerdere? Ook dan zijn wij uw ideale partner. Wij bieden deuren aan die de warmte in uw pand binnenhouden en de kou buiten. Deuren die uw gasten, bezoekers en cliënten vlot en comfortabel van buiten naar binnen en andersom brengen. Onze deuren zijn perfect af te sluiten. Dit verhoogt uw veiligheid enorm. Tot slot zijn al onze deuren precies op maat te bestellen. Zowel qua maatvoering, maar ook in kleur, stijl en vormgeving.

Het gemak van deur automatisch sluiten

Automatische deuren zijn veilig, comfortabel en enorm hygiënisch. De deuren hoeven immers door niemand aangepakt te worden. U hoeft ook niet bang te zijn dat de deuren dichtgaan terwijl er nog iemand in de deuropening staat. Onze schuif-, snelrol en draaideuren zijn voorzien van diverse sensoren waardoor ongelukken uitblijven. Ondervindt u toch problemen aan uw deuren? Dan kunt u 24/7 onze service inschakelen. Voor raad en daad. Kies voor Entree Service, want wij bieden:

  • Service
  • Ervaring
  • Kwaliteit
  • Vakwerk
  • Maatwerk

Laat uw deur weer automatisch sluiten

Heeft u interesse in onze diensten en producten? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06 55146772. Mailt u liever? Stuur een e-mail naar info@entreeservice.nl. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag aan een deur die automatisch kan sluiten.

BEL GRATIS