Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Automatische slagboom

Enkel toegang voor geoorloofden

Bent u op zoek naar een automatische slagboom of automatische slagbomen? Maak dan kennis met Entree Service B.V. Dit is dé specialist in automatische slagbomen. Wij hebben meer dan 32 jaar ervaring in de wereld van automatische slagbomen. Wij garanderen u de snelste service en de hoogste kwaliteit en zijn uw professionele partner vanaf het eerste contactmoment tot aan de montage en het nodige onderhoud naderhand. Entree Service B.V. levert automatische slagbomen van diverse merken en in verschillende vormen, maten en kleuren. Wij plaatsen uw slagboom zo effectief en snel mogelijk. Wilt u meer informatie over uw nieuwe slagboom? Laat ons u helpen aan uw ideale automatische slagboom en automatische slagbomen.Wij lichten u graag in over de voordelen en mogelijkheden van automatische slagbomen.

Het nut van een automatische slagboom/waarom kiezen voor automatische slagbomen?

Slagbomen bestaan natuurlijk al heel lang. Heel erg in het begin moesten deze nog handmatig geopend en gesloten worden. Gelukkig zijn er nu voldoende automatische slagboom varianten te bestellen. Erg verstandig dat u overweegt een slagboom te installeren bij uw bedrijfspand, instelling of locatie. Het is een handige manier de geoorloofden eenvoudig toegang te verschaffen tot een pand of gebied. En het houdt ongenode gasten buiten. Daarnaast kunt u een automatische variant uitbreiden met diverse opties. Wilt u bijvoorbeeld direct kunnen controleren wie uw pand of gebied binnengaat of verlaat? Breidt uw slagboom dan uit met een toegangscontrolesysteem. Is de locatie waar u de automatische slagbomen wilt plaatsen niet de hele dag goed verlicht? Kies dan voor het plaatsen van licht in uw slagboom. Weet u nog niet precies welke variant in uw situatie het meest geschikt is? Een eerste belangrijk voordeel van deze producten is dat ze precies op maat te bestellen zijn. U bepaalt, eventueel na een adviserend gesprek met ons, voor de kleur, het materiaal en de maat. Laat u adviseren door onze specialisten. Zij tonen u graag wat er zoal mogelijk is op het gebied van slagbomen.

Hier herkent u onze slagboom aan

Onze slagbomen worden zowel door grote bedrijven als kleinschalige instellingen besteld. Dit is ook niet zo vreemd. Wij bieden de hoogste kwaliteit voor een mooi, klein prijsje. Voor iedere pand hebben wij de juiste slagbomen. Precies op maat te bestellen. Om u een duidelijk overzicht te geven, sommen wij hier enkele positieve punten op van een slagboom van onze makelij. Graag wijzen wij u op enkele grote voordelen van onze slagbomen:

  • Ze bieden u meer veiligheid
  • Ze gaan jarenlang mee
  • Ze zijn vrijwel onderhoudsvrij
  • Ze zijn uit te breiden met licht en een toegangscontrole
  • Ze zijn op maat bestelbaar

Kies ook voor automatische slagbomen

Heeft u interesse in onze automatische slagbomen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij wijzen u graag op onze producten, werkwijze en prijzen. Heeft u specifieke vragen? Mail deze dan naar e-mailadres info@entreeservice.nl of bel naar 06 55146772. Schroom niet contact met ons op te nemen voor meer informatie over uw nieuwe automatische slagboom.

BEL GRATIS