Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Automatische schuifdeur

Het gemak van een automatische schuifdeur

De aanwezigheid van een automatische schuifdeur bij een winkel of bedrijfspand is tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, want zo’n elektrische schuifdeur zorgt voor een gemakkelijke toegang voor iedereen, zonder dat er zware deuren open geduwd hoeven te worden. Iets wat niet alleen aangenaam is voor bijvoorbeeld bezoekers of personeelsleden die slecht ter been zijn. Het is ook praktisch voor de momenten dat leveranciers of pakketdiensten goederen bij u af komen leveren.

Vakkundige installatie van uw automatische schuifdeur

Is uw pand nog niet voorzien van een automatische deur, dan kan Entree Service ervoor zorgen dat uw portaal voorzien wordt van de meest geschikte oplossing. Op het gebied van elektrische schuifdeuren zijn namelijk tal van verschillende varianten verkrijgbaar. Het plaatsen van de juiste automatische deur is niet alleen figuurlijk, maar zeker ook letterlijk maatwerk. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de montage van uw nieuwe deur uiterst vakkundig wordt uitgevoerd. Hierdoor beleeft u samen met uw personeelsleden en bezoekers gegarandeerd langdurig veel plezier van uw aanschaf.

Ook voor het onderhoud van uw schuifdeur staan we voor u klaar

Is de geïnstalleerde schuifdeur eenmaal in gebruik, dan kunnen we er aansluitend voor zorgen dat deze geregeld een onderhoudsbeurt krijgt. Net als bij alle producten ontkomt ook een automatische deur helaas niet aan slijtage. Om eventuele defecten zoveel mogelijk voor te zijn, kan een frequente routinecontrole door ons voorkomen dat u uiteindelijk met hoge reparatiekosten komt te zitten. Kortom, van advies over de installatie van uw schuifdeur tot aan het preventief onderhoud is Entree Service u graag van dienst.

Entree Service: voor al uw deursystemen

Wilt een een automatische deur laten plaatsen? Of dat nu een schuifdeur of roldeur is: voor al uw deursystemen bent u bij Entree Service B.V. aan het juiste adres. Wij bieden u het volgende:

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • 24/7 Service
  • Onderhoud
  • Snelle levering

Contact opnemen

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over onze mogelijkheden. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0318-745022 of mailen naar: info@entreeservice.nl

voor meer informatie over uw automatische schuifdeur.

BEL GRATIS