Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Automatische deuren open

Een gebouw prettig betreden?

Bent u op zoek naar automatische deuren voor uw bedrijf of voor persoonlijk gebruik? Heeft uw automatische deur onderhoud nodig of krijgt u uw automatische deuren niet meer open? We kunnen ons vandaag de dag een maatschappij zonder automatische deuren niet meer voorstellen: overal waar we komen zien we ze. Of het nou in ziekenhuizen, in culturele instellingen of in aangepaste huizen is: het is prettig om een gebouw te betreden waarbij de deuren automatisch openen. Entree Service B.V. weet hier alles van. Onze monteurs hebben de afgelopen jaren al veel bedrijven en mensen blij gemaakt met het monteren van een automatische (draai)deur.

Comfort en luxe

Automatische draaideuren zijn niet alleen comfortabel, ze stralen ook een bepaalde exclusiviteit uit. Hoe luxe is het immers dat automatische deuren open gaan zonder dat u daar wat voor hoeft te doen? Daarnaast is een automatische deur tevens een stuk veiliger. U bepaalt zelf wie er in en uit gaat en u heeft een goed overzicht van de binnenkomende mensen. Heeft u interesse in deuren die automatisch openen? Onze monteurs komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en het monteren van een dergelijke deur.

Automatische deuren open en dicht

Onze professionals hebben reeds 32 jaar ervaring in het plaatsen van automatische deuren. Door de jaren heen hebben ze dus de nodige kennis in het vak opgedaan. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat Entree Service B.V. misschien niet het grootste bedrijf in deuren is, maar zeker wel de beste van het land. Wij streven er naar om onze klanten tevreden te houden met behulp van onze snelle service en creatieve oplossingen die werken.

Meer over Entree Service B.V.

Wij zetten ons dagelijks in voor het produceren, leveren en installeren van deursystemen van hoogwaardige kwaliteit. Wat maakt ons nu een specialist op dit gebied? Dat leest u:

  • Wij leveren maatwerk oplossingen
  • Wij hebben van productie tot installatie alles in eigen beheer
  • Wij hebben enkel professionele vakmensen in dienst
  • Wij denken met u mee en staan klaar met passend advies
  • Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Contactgegevens

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week open. U kunt ons telefonisch bereiken voor meer informatie op telefoonnummer: 0318-745022. Graag overhandigen wij u een vrijblijvende offerte voor uw automatische deuren. Open ook gerust ons online contactformulier!

BEL GRATIS