Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Slagboom kopen

Reguleer de toegang naar uw bedrijfsterrein

Entree Service is niet alleen specialist op het binnen plaatsen van automatische toegangssystemen. Ook op uw bedrijfsterrein rondom het pand zijn we u graag van dienst. U kunt namelijk bij ons ook een slagboom kopen, die elektronisch op en neer gaat en volledig automatisch of op afstand bediend kan worden. U mag daarmee dus gerust stellen, dat we uw onderneming of instelling volledig kunnen automatiseren op het vlak van toegangsmogelijkheden. Wilt u meer informatie en wilt u zelf een slagboom aanschaffen om de toegang naar uw bedrijf te regelen? Voordat u tot kopen overgaat, gaan wij graag met u in gesprek om tot de meest geschikte oplossing te komen voor uw bedrijf. Vraag ons om een offerte en neem contact op via onderstaande contactgegevens!

Laat u uitgebreid informeren voordat u een slagboom kopen gaat

Voordat u een slagboom gaat kopen, is het natuurlijk wel zaak dat u zich goed laat informeren over de verschillende mogelijkheden wat een slagboom betreft. U wilt per slot van rekening geen product kopen, waar talloze functionaliteiten in verwerkt zitten die u uiteindelijk toch nooit gebruikt. Net als bij het kopen van bijvoorbeeld een elektrische schuifdeur, nemen we ruim de tijd om uw exacte wensen te inventariseren. U zou zo’n slagboom namelijk gewoon als een van de automatische deuren binnen uw onderneming of organisatie kunnen zien. Daarbij is het niet ondenkbaar dat al uw toegangssystemen ook elektronisch met elkaar in verbinding moeten staan om zo extra veiligheid te creëren. Veiligheid van klanten, voorbijgangers en bezoekers staat immers voorop! Dat beseffen wij bij Entree Service als geen ander. Daarom zetten wij ons ook dagelijks in om producten aan te bieden die van hoogwaardige kwaliteit zijn en voldoen aan alle normen en eisen omtrent veiligheid. 

Een slagboom kopen via Entree Service garandeert een perfecte installatie

Kortom, een slagboom kopen gaat gepaard met een informatief voortraject waarbij we u graag behulpzaam zijn. Heeft u op basis van onze informatie vervolgens een definitieve keuze gemaakt uit het productaanbod en wilt u een van onze producten kopen, dan kunt u voor wat betreft de installatie van de slagboom dezelfde vakkundige aanpak verwachten die we ook hanteren bij het plaatsen van onder andere elektrische schuifdeuren. Wij garanderen u dus het volgende:

  • Professioneel advies
  • Productie in eigen beheer
  • Snelle levertijden
  • Vakkundige installatie
  • Scherpe prijzen

Offertes aanvragen?

Het kopen van een slagboom: Entree Service B.V. is u graag van dienst! Voor de aanvraag van offertes en/of brochures, of voor het maken van een afspraak belt u ons op telefoonnummer: 0318 745022. Een slagboom kopen bij Entree Service B.V. garandeert u veiligheid en comfort!

BEL GRATIS