Second opinion
Entree Service BV - Neem contact op Bel ons 0318 745022

Automatische slagbomen

Beveilig de toegang

Dé specialist in automatische slagbomen is Entree Service B.V. Met meer dan 32 jaar ervaring garanderen wij u een service van de hoogste kwaliteit. Wij zijn van A tot Z uw betrouwbare en betaalbare partner. Van het contacteren tot aan montage en het onderhoud. Entree Service B.V. biedt slagbomen aan van diverse merken en in verschillende vormen, maten en kleuren. Voor iedere situatie is een automatische slagboom op maat te verkrijgen bij ons bedrijf. Dit weten wij door onze jarenlange ervaring met de automatische slagboom. Wilt u meer informatie over onze slagbomen? Wij lichten u graag in over de voordelen en mogelijkheden van automatische slagbomen.

Waarom kiezen voor automatische slagbomen?

Slagbomen bestaan natuurlijk al heel lang. Heel erg in het begin moesten deze nog handmatig geopend en gesloten worden. Gelukkig zijn er nu voldoende automatische varianten te bestellen. Een eerste belangrijk voordeel van deze producten is dat ze precies op maat te bestellen zijn. U bepaalt, eventueel na een adviserend gesprek met ons, voor de kleur, het materiaal en de maat. Zo past het precies bij uw bedrijfspand, instelling of gebied. Ten tweede zijn onze slagbomen uit te breiden met diverse elektronische opties. Is de locatie waar u uw slagboom wilt hebben niet altijd goed verlicht? Laat ons dan licht aanbrengen in uw slagboom. Wilt u zeker weten wie uw pand of gebied betreedt en verlaat? Breidt uw slagboom dan uit met een automatische toegangscontrole. Gebruiksvriendelijk en een enorme bijdrage aan het algehele overzicht en uw veiligheid. Wilt u geadviseerd worden in bovenstaande en andere mogelijkheden? Maak een afspraak met onze specialisten.

Positieve punten van onze slagbomen

Wij lichten u graag in over de vele voordelen van onze producten. Om u een duidelijk overzicht te geven, sommen wij hier enkele positieve punten op van een slagboom van onze makelij. Onze producten staan garant voor een:

  • Betere veiligheid
  • Jarenlang gebruik
  • Oplossing op maat
  • Minimum aan onderhoud
  • Breed scala aan uitbreidingsopties

Welke automatische slagboom wenst u?

Hebben wij uw interesse gewekt voor onze producten, werkwijze en lage prijzen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Geheel vrijblijvend. Voor specifieke vragen kunt u mailen naar info@entreeservice.nl

. Voor direct persoonlijk contact kan gebeld worden naar 06 55146772. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie over onze automatische slagbomen.

BEL GRATIS